Eiendomsinformasjon

Tilbake til Søkeresultat

Hytte med panoramautsikt og helårsvei/parking - HaugastølPrisant.: kr. 3.600.000

Overslkt

  • Bruttoareal ca. 122 kvm.
  • Bruksareal ca. 110 kvm.
  • P- Rom ca. 96 kvm.
  • Eiende tomt ca. 5.506 kvm.

Annen Informasjon

Beliggenhet

 

Meget godt beliggende hytte på Haugastøl. Her er det panoramautsikt over Sløddfjorden, med fjellene rundt. Meget gode solforhold, med sol til langt på kveld. Direkt adkomst fra riksvei 7, til egen parkeringsplass, med plass til 4 biler. Lett adkomst til hytten og uthuset. Haugastøl ligger langst Bergensbanen, og har egen stasjon. Det er derfor lett adkomst, også via tog. Forøvrig ligger Haugastøl omtrent midt mellom Oslo og Bergen. Det er flotte turterreng i umiddelbar nærhet, både sommer og vinter.

Generelt

 

Hytten er bygget i 1951, men senere påbygget og modernisert. Hytten er en tømmerhytte, og det opprinnelige preget er beholdt, samidig som det er nytt kjøkken og moderne bad/wc med varmekabler og fliser. Ved siden av 3 store soverom, er det en stor stue/spisestue som er et naturlig samlingspunkt. Her er det god plass til storfamilien foran den murte peisen, eller foran tv`en!Hovedesoverommet ligger i 1.etg., og de to andre soverommene er i 2.etg. Det er samlet 10 sengeplasser i hytten. Her er det meste inkludert: Hvitevarer: induksjonsovn, oppvaskmaskin samt kombiskap, 40" TV. Alle senger med madrasser. Spisestue. Sofa og bord. Gardiner. Alle kommoder og garderobeskap. Her kan man starte fjellsesongen med komplett hytte!

Adkomst/Tomteforhold

 

Det er meget enkel og god adkomst til hytten, sommer og vinter. Parkering for 4 biler på egen grunn er ikke hverdagskost på Haugastøl. Tomten er stor, ca. 5.506 kvm., og er for det meste naturtomt, bortsett fra parkeringsplassen og terrassearealet.