Eiendomsinformasjon

Tilbake til Søkeresultat

En sjelden anledning - MIlde i FanaPrisant.: kr. 19.000.000

Overslkt

  • Bruttoareal ca. 477 kvm.
  • Bruksareal ca. 433 kvm.
  • P-rom ca. 350 kvm.
  • Eiende tomt ca. 14.600 kvm.

Annen Informasjon

Beliggenhet

 Meget godt beliggende villa, med panoramautsikt over Fanafjorden, mot Korsneset m.m. Gode solforhold. Usjenert stor eiendom, beliggende i et av Bergens mest attraktive strøk. Det er kort vei til flyplass, kjøpesenter, skoler, m.m. Det er sjelden at en slik eiendom kommer på markedet.

Beskrivelse

 Hele eiendommen bærer preg av godt stell og vedlikehold. Kvalitetene som er lagt ned i bygningene er meget gode. Vi nevner: Vinkjeller, sentralstøvsuger, og vannbåren gulvvarme i nybygget del.. Eiendommen er klart verdt et besøk. Huset inneholder bl.a. :

1.etg.: Hall, vaskerom, kjøkken med god spiseplass, Tv-stue, spisestue/stue, gjestewc, teknisk rom, og utgang til terrasse og hage.

2. etg.: Trappegang, 2 bad, wc, 6 gode soverom og garderober. Hovedsoverommet har walk in garderobe, og en suit bad.

Loft.: Loftstue

Dobbelgarasje med loft: Stor garasje, ca. 84 kvm. i bruttoareal. Loft med fast trapp.

Hele eiendommen bærer preg av godt stell og vedlikehold. Kvalitetene som er lagt ned i bygningene er meget gode. Vi nevner: Vinkjeller, sentralstøvsuger, og vannbåren gulvvarme i nybygget del.. Eiendommen er klart verdt et besøk.

 

Adkomst

Fra Flyplassveien kjøres i retning Hjellestad. Kjør deretter rett frem i rundkjøring i Blomsterdalen. Følg veien videre til kryss merket Milde til venstre. Følg veien til ende. Det er godt skiltet til nr. 328.

Beskaffenhet

Ca. 14.639 kvm. eiende tomt. Tomten er meget flott opparbeidet og beplantet. Noe naturtomt. Lang strandlinje mot Fanafjorden, samt oppført bryggeanlegg.