Eiendomsinformasjon

Tilbake til Søkeresultat

2 nye og store bolighus like ved Nesttun i FanaPrisant.: kr. 5.890.000

Overslkt

  • Bruttoareal: Ca. 170 kvm.
  • Bruksareal: Ca. 152 kvm.
  • P-rom: Ca. 142 kvm.
  • Felles eiende tomt ca. 1.323.-

Annen Informasjon

 

Beliggenhet

 

Meget godt beliggende boliger, med flott utsikt, og meget gode solforhold. Ligger til rolig blindvei, på en naturlig høyde med fri utsikt i flere retninger. Kort vei til Nesttun, skoler, kjøpesenter, turområder, flyplass, m.m      

Beskrivelse

 

Boligen er meget innholdsrikt, og har mange bruksmuligheter. Inneholder: 1. etg.: Gang med god bod, teknisk rom, hovedsoverom med stor garderobe, bad/wc, samt 3 gode soverom i tillegg. 2. etg.: Kjøkken/spisestue/stue i ett stort åpent rom, med utgang til solrik terrasse. Soverom, og bad/wc. Det er gjennomgående høy standard. 

Adkomst

 

Ta av fra rundkjøringen på Midttun i retning Ulsmåg. Passer Ulsmåg skole, og ta deretter høyre mrk. Totland. Kjør Totlandsveien til første kryss til høyre Ta der inn til høyre merket Birkelandsbotn. Kjør noen 100 meter, og ta opp til venstre. Husene er merket med tilsalgsskilter. .

 

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet. Tomten er eiende/felles for de fire boligene, og er på ca. 1.322 kvm. Det er opparbeidet parkeringsplasser på tomten. Tomten leveres slik den er i dag. Utebod blir levert før innflytning.