Eiendomsinformasjon

Tilbake til Søkeresultat

Stor enebolig i Blomsterdalen i FanaPrisant.: kr. 7.700.000

Overslkt

  • Bruttoareal: Ca. 369 kvm.
  • Bruksareal: Ca. 336 kvm.
  • P-rom: Ca. 300 kvm.
  • Eiende tomt: Ca. 2.264 kvm.

Annen Informasjon

Beliggenhet

 

Meget godt beliggende enebolig i Blomsterdalen. Eiendommen er beliggende i ende av blindvei, og på en bakketopp, med fritt utsyn til alle kanter. Her er det ingenting som skygger for solen. Nabolaget er bebygget med eneboliger, og er et rolig boligområde. Herfra er det kort vei til store arbeidsplasser på Kokstad/Sandsli, Flyplass, Lagunen, og Bybane/sentrum. Kort vei til Liland Barneskole, og Ytrebygda Ungdomsskole. Det er også kort vei til Aboretet og andre fine turområder.

Beskrivelse

 

Eneboligen, som er bygget i 1987, er meget innholdsrik. Det er gjennomgående gode kvaliteter, og en god planløsning. Huset inneholder: 1. etg.: Stor hall, gang, garderobe, 2 soverom, og vaskerom. I tillegg kommer egen avdeling som inneholder: Stue/kjøkken, soverom, og bad/wc. 2. etg.: Gang, meget stor stue, stort kjøkken,  2 soverom, bad/wc, og gjestewc. Det er i tillegg garasje og carport. God parkering på egen tomt, samt en meget stor terrasse. På dette utearelet er det laget plass til svømmebasseng. Det er gjennomgående gode kvaliteter i huset. 

Adkomst

 

Fra Blomsterdalskrysset, tas til høyre retning Flesland. Ta deretter første vei til høyre, og deretter, første vei til venstre. Det er mrk. med Lilandsveien, og husnr. Det er skiltet ved fellesvisninger. Kjør denne veien til tops, og til høyre. Lett å finne.

Beskaffenhet

Tomten er stor og flat. Den består av 2 bruksnr. Den ene delen var tidligere en tennisbane, og det er mulig å sette den tilbake i stand. Den andre delen av tomten er beliggende oppe ved stue og kjøkkendelen. Det er en stor, flat tomt, som er meget pent opparbeidet. Dert er laget plass til et utendørs svømmebasseng, for de som ønsker det.