Eiendomsinformasjon

Tilbake til Søkeresultat

Flott toppleilighet på Kalfaret. Heis og garasje.Prisant.: kr. 3.490.000

Overslkt

  • Bruttoareal ca. 58 kvm.
  • Bruksareal ca. 54 kvm.
  • P-rom: ca. 54 kvm.
  • Heis, garasje, terrasse, bodplass

Annen Informasjon

Beliggenhet

 Meget godt beliggende toppleilighet, i et av Bergens mest attraktive boligområder. Her er det gåavstand til det meste. Vi nevner: Sentrum, Byfjellene, Ulriken, Haukeland Sykehus, Store Lungegårdsvann og Møllendalen, med sine butikker og cafeer. Jernbanestasjonen, Biblioteket, Bystasjonen, Bybanener kun 10 minutter unna.

Beskrivelse

 Leiligheten er beliggende i byggets toppetasje, og det er heisadkomst. Det medfølger garasjeplass for bil og MC, med ladestasjon. Det er også god gjesteparkering. Bygget er flott oppusset og rehabilitert. Fremstår meget fin, med stor, solrik  terrasse med flott utsikt. Leiligheten ble oppusset senest i 2012. Inneholder: Gang, mellomgang, stue/kjøkken, bad/wc/vaskerom, stort soverom, og stor terrasse, som er helt usjenert. Kvalitetene i leiligheten er gode, med eikeparkett på alle gulv, unntatt bad/wc som har flislagt gulv med varmekabler, og flislagte vegger. Bod ca. 7 kvm. Beboerne disponerer i tillegg stor takterrasse med grill.

Adkomst

Fra sentrum: Ta opp Kalfarbakken. På toppen kjøres rett frem. Det er god matvarebutikk i nabobygget, så det er lett å finne.