Selge

Hvorfor bruke oss? Ingen eiendommer er like. Derfor kreves det tilpasning i pris og markedføring for nettopp din eiendom. Det er ikke noe poeng å tilby dyre markedsføringspakker for alle typer eiendommer. Det er derfor viktig at vi kommer på befaring og gir deg de beste råd for salg av akkurat din eiendom. Meglerhuset Mortensen kommer aldri til å ha mange eiendommer for salg samtidig. Vi vil heller kunne yte den personlige service det ligger i å være eksklusiv.

Eksklusiv betyr å være nærmest alene om noe. Hos Meglerhuset Mortensen vil du føle at vi kun har deg som kunde. Vi tar oss av hele prosessen fra befaring til oppgjør, og du har som kunde EN å forholde deg til, gjennom hele prosessen. På denne måten blir det oversiktlig og personlig. Vi vet at din eiendom er gjerne det mest verdifulle du eier, uansett om det er en liten leilighet, eller en stor villa. Vi tar oppgaven like seriøst, uansett hva du eier, for resultatet betyr så mye for deg.

 

Meglerhuset Mortensen er også veldig konkurransedyktig på pris, ta kontakt å få et fastpris tilbud eller et annet godt tilbud tilpasset din bolig!

 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

 

Se denne historien på Magnews